TEHNIČAR ZA BIOTEHNOLOGIJU

6

Распоред припреме ученика за полагање матурског испита у шк. 2015/16. години

Матурски испит у шк.2013/14. јунски рок, за редовне ученике

Посебан део марурског испита- Матурски практични рад са усменом одбраном рада

 

Подручје рада:

  • Производња и прерада хране

 

Профили:

Техничар за биотехнологију

 

Стручни предмет или области стручних предмета из којих се дефинишу задаци за практичан рад : Ментор Бр. уч. Имена ученика р/в Назив теме за практичан рад Термини за припрему за испит Комисија за испит
   
  •       Прерада шећера
Ђирошан Анета 1 1.Рајић Јован Добијање дифузног сока 28.03.14(3 часа)

18.04.2014

Ђирошан Анета,Ристић Станиша,

Торбица Владимир

  •       Прерада вина
1
  1. Јовић Јелена
Производња белог вина

 

 

(3 часа)

 

Ђирошан Анета,Ристић Станиша,

Торбица Владимир

  •       Производња пива
2 1.Станивук Тамара

2.Фибишан Ивана

Мочење јечма

Укомљавање слада и несладованих житарица

 

Ђирошан Анета,Ристић Станиша,

Торбица Владимир

  •       Производња квасца
2 1.Толмач Тамара

 

2.Паунов Ђорђе

Умножавање Ђирошан Анета,Ристић Станиша,

Торбица Владимир

квасца по фазама

Филтрација квасног млека

  •       Физичко-хемијкса контрола сировина и производа
Ристић Станиша 6 1.Гуљаш Вендел

 

 

2. Ковачевић Николета

 

 

 

3.Максић Милица

 

 

4. Маринков Александра

 

 

 

 

5.Пајић Никола

 

 

 

 

6.Стокин Марко

 

 

 

 

Одређивање малтозе и декстрина у сладовини

Одређивање алкохола у вину Mалигановим ебулиоскопом и пикнометром

 

Контрола разграђености слада

 

 

Одређивање шећера таложно-гравиметријском методом у бистром соку од јабуке

 

Одређивање ферментативне активности квасца

 

 

Одређивање алкохола, привидног и правог екстракта у пиву

28.02.2014(2 часа)

14.03.2014

(2 часа)

28.03.2014

(2 часа)

25.04.2014

(2 часа)

 

Ђирошан Анета,Ристић Станиша,

Торбица Владимир

 

Матурски испит у шк.2013/14. јунски рок, за редовне и ванредне ученике

Посебан део марурског испита- Усмени део испита из једног изборног предмета

 

Подручје рада:

  • Производња и прерада хране

 

Профили:

Техничар за биотехнологију

Изборни предмет Ментор Бр. уч. Имена ученика р/в Термини за припрему за испит Kомисија за испит
 
  •          биологија
Сланкаменац Ивана 12 1.Гуљаш Вендел2.Јовић Јелена

3.Ковачевић Николета

4.Максић Милица

5.Маринков Александра

6.Пајић Никола

7.Паунов Ђорђе

8.Рајић Јован

9.Станивук Тамара

10.Стокин Марко

11.Толмач Тамара

12.Фибишан Ивана

 

20.03.14 (1 час)21.03.14 (1 час)

04.04.14 (1 час)

11.04.14 (1 час)

24.04.14 (1 час)

25.04.14 (1 час)

30.04.14 (1 час)

09.05.14 (1 час)

15.05.14 (1 час)

16.05.14 (1 час)

Сланкаменац ИванаФлутуре Ана Марија

Торбица Владимир

 

 

 

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s